Fotograf Magnus Aronson

Västmanlands län

Information

600417-XXXX är organisationsnummer för företaget Fotograf Magnus Aronson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fotograf Magnus Aronson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arboga som är den kommunen som Fotograf Magnus Aronson finns i.

Fotograf Magnus Aronson har varit registrerat sedan 1987-11-17 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1989-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fotograf Magnus Aronson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Fotograf Magnus Aronson är och det finns flera bolag i Arboga som också är .

Firmatecknare för Fotograf Magnus Aronson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fotograf Magnus Aronson så kan ni göra det på telefon genom 070-3347110 eller genom brev på följande adress:

Fotografering och fotoframställning.

Det finns olika personer som har en koppling med Fotograf Magnus Aronson och det är Aronsson, Erik MAGNUS som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,