Götlunda Lantbruk

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Arboga och Götlunda Lantbruk är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Götlunda Lantbruk är ett av dem. Statusen för Götlunda Lantbruk är att Bolaget är aktivt.

Götlunda Lantbruk är ett Enskild firma och skapades 1991-07-17. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där företaget finns i jobbar för att företag som Götlunda Lantbruk ska trivas.

Götlunda Lantbruk är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arboga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Jordbruk. Slipfirma.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Götlunda Lantbruk är momsregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30.

Idag är Götlunda Lantbruk och det finns flera företag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Götlunda Lantbruk så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-50426.

.

De som är på något sätt har med Götlunda Lantbruk är Samuelsson, Kenth Börje som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, Jacobsson, Lars Henrik som är född 1954 och har titeln Prokurist, .

Götlunda Lantbruk har 600421-XXXX som sitt organisationsnummer.