Icing on the cake

Västmanlands län

Information

Icing on the cake är ett av många verksamheter som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Icing on the cake finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Icing on the cake är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan -0001-11-30.

Icing on the cake som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2010-02-19. Men sedan 2010-03-17 så har Icing on the cake varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Icing on the cake så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Arboga arbetar för att verksamheter som Icing on the cake ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Icing on the cake. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Bedriva försäljning gentemot butiker, som representant alternativt som agent för utländska varumärken inom företrädesvis områden som inredning och köksprodukter.

Firmatecknare för Icing on the cake är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Icing on the cake och det är följande personer, Ståhl, Ulla Märit Theresia som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Icing on the cake är 600908-XXXX.