Mikael Igelströms Konsult och Redovisning

Västmanlands län

Information

610605-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mikael Igelströms Konsult och Redovisning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mikael Igelströms Konsult och Redovisning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arboga som är den kommunen som Mikael Igelströms Konsult och Redovisning finns i.

Mikael Igelströms Konsult och Redovisning har varit registrerat sedan 1987-09-11 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mikael Igelströms Konsult och Redovisning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Mikael Igelströms Konsult och Redovisning är och det finns flera bolag i Arboga som också är .

Firmatecknare för Mikael Igelströms Konsult och Redovisning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mikael Igelströms Konsult och Redovisning så kan ni göra det på telefon genom 08-7606911 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom redovisning samt viss uthyrning av byggmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Mikael Igelströms Konsult och Redovisning och det är Igelström, Rune Mikael som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,