Tjust Automatic Transmission

Västmanlands län

Information

610723-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Tjust Automatic Transmission. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tjust Automatic Transmission är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arboga som är den kommunen som Tjust Automatic Transmission finns i.

Tjust Automatic Transmission har varit registrerat sedan 2006-11-09 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tjust Automatic Transmission så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-16.

Tjust Automatic Transmission är och det finns flera verksamheter i Arboga som också är .

Firmatecknare för Tjust Automatic Transmission är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tjust Automatic Transmission så kan ni göra det på telefon genom 0490-10665 eller genom brev på följande adress:

Reparationer av manuella och automatiska växellådor, transmissioner och bilreprationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Tjust Automatic Transmission och det är Lundkvist, Sten Richard som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,