K A K Bygg & Villamontage

Västmanlands län

Information

611112-XXXX är organisationsnummer för verksamheten K A K Bygg & Villamontage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K A K Bygg & Villamontage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arboga som är den kommunen som K A K Bygg & Villamontage finns i.

K A K Bygg & Villamontage har varit registrerat sedan 1993-11-19 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för K A K Bygg & Villamontage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

K A K Bygg & Villamontage är och det finns flera verksamheter i Arboga som också är .

Firmatecknare för K A K Bygg & Villamontage är följande:

Vill ni komma i kontakt med K A K Bygg & Villamontage så kan ni göra det på telefon genom 010-2212678 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med K A K Bygg & Villamontage och det är Ahokangas, JORMA Kalervo som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,