Screen Tryckeriet Peter Sjöqvist

Västmanlands län

Information

Screen Tryckeriet Peter Sjöqvist är en verksamhet som finns i Arboga. I Screen Tryckeriet Peter Sjöqvist finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjöqvist, Lars Peter som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Screen Tryckeriet Peter Sjöqvist så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Screen Tryckeriet Peter Sjöqvist på telefon 0589-18396.

Screentryck på textilier och andra material, samt transfer- tryck på textilier. Företaget kommer även att tillverka dekaler, visitkort och övriga för kontorsändamål tryckta pappersvaror.

Idag är Screen Tryckeriet Peter Sjöqvist av bolagstypen Enskild firma.

Screen Tryckeriet Peter Sjöqvist är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Screen Tryckeriet Peter Sjöqvist innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Screen Tryckeriet Peter Sjöqvist är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Screen Tryckeriet Peter Sjöqvist så är det följande:

Screen Tryckeriet Peter Sjöqvist har 620412-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.