SW Bilservice

Västmanlands län

Information

631004-XXXX är organisationsnummer för bolaget SW Bilservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SW Bilservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arboga som är den kommunen som SW Bilservice finns i.

SW Bilservice har varit registrerat sedan 1997-04-22 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SW Bilservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

SW Bilservice är och det finns flera bolag i Arboga som också är .

Firmatecknare för SW Bilservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med SW Bilservice så kan ni göra det på telefon genom 0589-15944 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad, entreprenad inom detta område. Försäljning av tjänster såsom inom bilverkstadsbranschen samt försäljning av olika aktiviteter såsom exempelvis hopptält samt därmed förenlig verksamhet. Handel med bilar, samt biluthyrning. Handel med larmprodukter såsom billarm, personlarm, inbrottslarm.

Det finns olika personer som har en koppling med SW Bilservice och det är Vickman, Seppo Juhani som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,