DOCKA Electronics

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Arboga och DOCKA Electronics är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och DOCKA Electronics är ett av dem. Statusen för DOCKA Electronics är att Bolaget är aktivt.

DOCKA Electronics är ett Enskild firma och skapades 2004-12-17. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där bolaget finns i jobbar för att bolag som DOCKA Electronics ska trivas.

DOCKA Electronics är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13. I Arboga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Utveckling, produktion och försälj av elektrotekniska produkter såsom instrument och givare för mätning och kontroll. Instrument för styrening och övervakning av processer. Även installation, underhåll och reparation av dito instrument.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DOCKA Electronics är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är DOCKA Electronics och det finns flera bolag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med DOCKA Electronics så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-9530419.

.

De som är på något sätt har med DOCKA Electronics är Aronsson, Claes-Henry Thorsten som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

DOCKA Electronics har 641002-XXXX som sitt organisationsnummer.