MovieIT

Västmanlands län

Information

660113-XXXX är organisationsnummer för företaget MovieIT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MovieIT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arboga som är den kommunen som MovieIT finns i.

MovieIT har varit registrerat sedan 1999-06-29 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för MovieIT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-07.

MovieIT är och det finns flera bolag i Arboga som också är .

Firmatecknare för MovieIT är följande:

Vill ni komma i kontakt med MovieIT så kan ni göra det på telefon genom 0589-19958 eller genom brev på följande adress:

Videoproduktionsbolag inom olika videoprojekt såsom reklam, företagsfilmer, produktfilmer, utbildningsfilmer samt layout som broschyrer och visitkort samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MovieIT och det är Persson, Jörgen Ingemar som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,