Mellansvenska Vakt och Event

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Arboga och Mellansvenska Vakt och Event är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Mellansvenska Vakt och Event är ett av dem. Statusen för Mellansvenska Vakt och Event är att Bolaget är aktivt.

Mellansvenska Vakt och Event är ett Enskild firma och skapades 2000-04-04. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mellansvenska Vakt och Event ska trivas.

Mellansvenska Vakt och Event är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02. I Arboga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Ordningsvakt, chaufför, anläggningsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mellansvenska Vakt och Event är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02.

Idag är Mellansvenska Vakt och Event och det finns flera bolag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Mellansvenska Vakt och Event så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7226429.

.

De som är på något sätt har med Mellansvenska Vakt och Event är Rygaard, Kresten Stefan Mikael som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mellansvenska Vakt och Event har 670209-XXXX som sitt organisationsnummer.