Ola Sundqvist Rally-Art

Västmanlands län

Information

690712-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ola Sundqvist Rally-Art. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ola Sundqvist Rally-Art är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arboga som är den kommunen som Ola Sundqvist Rally-Art finns i.

Ola Sundqvist Rally-Art har varit registrerat sedan 1992-02-03 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ola Sundqvist Rally-Art så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ola Sundqvist Rally-Art är och det finns flera bolag i Arboga som också är .

Firmatecknare för Ola Sundqvist Rally-Art är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ola Sundqvist Rally-Art så kan ni göra det på telefon genom 0159-70111 eller genom brev på följande adress:

Rallyverksamhet samt handel med bilar och bildelar.

Det finns olika personer som har en koppling med Ola Sundqvist Rally-Art och det är Sundqvist, Jens OLA som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,