Deca, Design and Computer Art

Västmanlands län

Information

700205-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Deca, Design and Computer Art. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Deca, Design and Computer Art är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arboga som är den kommunen som Deca, Design and Computer Art finns i.

Deca, Design and Computer Art har varit registrerat sedan 1994-03-03 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Deca, Design and Computer Art så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Deca, Design and Computer Art är och det finns flera verksamheter i Arboga som också är .

Firmatecknare för Deca, Design and Computer Art är följande:

Vill ni komma i kontakt med Deca, Design and Computer Art så kan ni göra det på telefon genom 021-4404254 eller genom brev på följande adress:

Kommersiell design innefattande layout, reklam och dokument för säljstöd.

Det finns olika personer som har en koppling med Deca, Design and Computer Art och det är Sköld, Hans DENNIS som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,