Restaurang Sabajtong

Västmanlands län

Information

710208-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Restaurang Sabajtong. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Restaurang Sabajtong är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arboga som är den kommunen som Restaurang Sabajtong finns i.

Restaurang Sabajtong har varit registrerat sedan 2005-09-14 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Restaurang Sabajtong så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Restaurang Sabajtong är och det finns flera verksamheter i Arboga som också är .

Firmatecknare för Restaurang Sabajtong är följande:

Vill ni komma i kontakt med Restaurang Sabajtong så kan ni göra det på telefon genom 0589-13230 eller genom brev på följande adress:

Restaurang som tillagar och serverar Thailändska maträtter. Lunchbuffe, a la carte och hämtmat.

Det finns olika personer som har en koppling med Restaurang Sabajtong och det är Bergh, Tueanchai som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,