Maharaja Ayurveda

Västmanlands län

Information

710310-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Maharaja Ayurveda. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maharaja Ayurveda är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arboga som är den kommunen som Maharaja Ayurveda finns i.

Maharaja Ayurveda har varit registrerat sedan 2003-08-07 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maharaja Ayurveda så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-25.

Maharaja Ayurveda är och det finns flera verksamheter i Arboga som också är .

Firmatecknare för Maharaja Ayurveda är följande:

Vill ni komma i kontakt med Maharaja Ayurveda så kan ni göra det på telefon genom 0171-35024 eller genom brev på följande adress:

Alternativmedicinsk (Ayurvedisk medicin). Hälsorådgivning, konsultationsverksamhet, kurser och föredrag inom alternativmedicin. Import och försäljning av hälsoprodukter, kosttillskott. Tillverkning av kosttillskott, hälsoprodukter. Import och försäljning av framförallt indiska - asiatiska möbler, prydnadsföremål. Alternativmedicinska (Ayurvediska) behandlingar.

Det finns olika personer som har en koppling med Maharaja Ayurveda och det är Edlund, Dan Kristofer som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,