Arbogaföretag i samverkan - AFS ekonomisk förening

Västmanlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Arboga och Arbogaföretag i samverkan - AFS ekonomisk förening är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Arbogaföretag i samverkan - AFS ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Arbogaföretag i samverkan - AFS ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Arbogaföretag i samverkan - AFS ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1985-06-18. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Arbogaföretag i samverkan - AFS ekonomisk förening ska trivas.

Arbogaföretag i samverkan - AFS ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arboga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Att initiera och driva samverkan mellan företag i arboga i syfte att främja medlemsföretagens ekonomiska utveckling, näringslivsklimat och sysselsättning i arboga.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arbogaföretag i samverkan - AFS ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Arbogaföretag i samverkan - AFS ekonomisk förening och det finns flera verksamheter som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Arbogaföretag i samverkan - AFS ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-87158.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter två i förening..

De som är på något sätt har med Arbogaföretag i samverkan - AFS ekonomisk förening är Blomqvist, Karl Håkan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamrelius, Camilla Birgitta som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Hans Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Johan Karl Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Winzenburg Larsson, Karin Anna som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Arbogaföretag i samverkan - AFS ekonomisk förening har 716412-2330 som sitt organisationsnummer.