Kiropraktor Cecilia Österberg

Västmanlands län

Information

721206-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kiropraktor Cecilia Österberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kiropraktor Cecilia Österberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arboga som är den kommunen som Kiropraktor Cecilia Österberg finns i.

Kiropraktor Cecilia Österberg har varit registrerat sedan 1997-08-20 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kiropraktor Cecilia Österberg så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kiropraktor Cecilia Österberg är och det finns flera bolag i Arboga som också är .

Firmatecknare för Kiropraktor Cecilia Österberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kiropraktor Cecilia Österberg så kan ni göra det på telefon genom 0589-17396 eller genom brev på följande adress:

Kiropraktormottagning för besvär i rörelseapparaten.

Det finns olika personer som har en koppling med Kiropraktor Cecilia Österberg och det är Wennberg, Cecilia Maria som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,