Fredrik's Påbyggnads Center

Västmanlands län

Information

Fredrik's Påbyggnads Center är ett av många verksamheter som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Fredrik's Påbyggnads Center finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Fredrik's Påbyggnads Center är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-12-11.

Fredrik's Påbyggnads Center som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2003-04-22. Men sedan 2004-01-08 så har Fredrik's Påbyggnads Center varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fredrik's Påbyggnads Center så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Arboga arbetar för att verksamheter som Fredrik's Påbyggnads Center ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Fredrik's Påbyggnads Center. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Påbyggnationer och montage av extrautrustning på lättare transportbilar, arbetsfordon, utryckningsfordon. service och reparation av utrustning. skräddarsyr arbetsinredningar i arbetsfordon.

Firmatecknare för Fredrik's Påbyggnads Center är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fredrik's Påbyggnads Center och det är följande personer, Alsdal, Fredrik Björn som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Fredrik's Påbyggnads Center är 721231-XXXX.