JU Media

Västmanlands län

Information

JU Media är ett bolag som finns i Arboga. I JU Media finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkerman, Jon Erik Mathias som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med JU Media så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå JU Media på telefon 0589-19825.

Filmning av olika sportevenemang, t.ex. hockeymatcher, redigering och försäljning av färdig produktion av DVD och VHS. Göra färdiga DVD och VHS av kunders hemvideor. Olika webbuppdrag som hemsidor från grunden, hjälp med design, uppdatering, bildredigering etc. Layoutuppdrag som broschyrer, reklamblad, loggor, visitkort etc. Animationer och musik till film- och webbproduktion. Filmuppdrag som t.ex. bröllop, mindre reklamfilmer, presentationer etc.

Idag är JU Media av bolagstypen Enskild firma.

JU Media är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

JU Media innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-04-28 och JU Media är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-04-28.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JU Media så är det följande:

JU Media har 731101-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.