globalhenning

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Arboga och globalhenning är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och globalhenning är ett av dem. Statusen för globalhenning är att Bolaget är aktivt.

globalhenning är ett Enskild firma och skapades 2001-08-14. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som globalhenning ska trivas.

globalhenning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-04. I Arboga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsulting inom områdena musik och IT såsom utveckling av internetbaserade applikationer, såsom webbsidor, system för webbhandel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att globalhenning är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-04.

Idag är globalhenning och det finns flera verksamheter som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med globalhenning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 018-4109630.

.

De som är på något sätt har med globalhenning är Andersson, Olov Henning som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

globalhenning har 760708-XXXX som sitt organisationsnummer.