Vent & Rens i Arboga ek. för.

Västmanlands län

Information

769612-7922 är organisationsnummer för bolaget Vent & Rens i Arboga ek. för.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vent & Rens i Arboga ek. för. är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Arboga som är den kommunen som Vent & Rens i Arboga ek. för. finns i.

Vent & Rens i Arboga ek. för. har varit registrerat sedan 2005-07-15 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vent & Rens i Arboga ek. för. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-05.

Vent & Rens i Arboga ek. för. är och det finns flera bolag i Arboga som också är .

Firmatecknare för Vent & Rens i Arboga ek. för. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Niklas Elofsson.

Vill ni komma i kontakt med Vent & Rens i Arboga ek. för. så kan ni göra det på telefon genom 0581-32001 eller genom brev på följande adress:
Ringaby, 718 92, Frövi

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att somj producentkooperativ utföra arbeten inom områdena byggnadsverksamhet, plåtslageri med särskild inriktning på ventilationsanläggningar samt liknande verksamhet samt köpa och sälja produkter som har samband med denna verksamhet, konsultverksamhet inom utbildning smt med allt detta förenlig transport och entreprenadverksamhet. Medlemarna deltar med eget arbete.

Det finns olika personer som har en koppling med Vent & Rens i Arboga ek. för. och det är Elofsson, Marcus Erik Sten som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Elofsson, Niklas Sten Einar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Elofsson, Svetlana Anatolievna som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,