Bostadsrättsföreningen Ärlan

Västmanlands län

Information

778500-0287 är organisationsnummer för verksamheten Bostadsrättsföreningen Ärlan. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Ärlan är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Arboga som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Ärlan finns i.

Bostadsrättsföreningen Ärlan har varit registrerat sedan 1946-03-10 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Ärlan så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Ärlan är och det finns flera verksamheter i Arboga som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Ärlan är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Eriksson, Lars Ingemar -Karlsson, Pirjo Mirja Hillervo

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Ärlan så kan ni göra det på telefon genom 0589-81959 eller genom brev på följande adress:
Borgareg. 5 B, 732 47, Arboga

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att åt dem i föreningens fastigheter i Arboga utan begränsning i tiden upplåta bostäder med tillhörande garage jämte gemensamma anläggningar. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse benämnes bostadsrätt. Medlem med bostadsrätt benämns bostadsrättshavare.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Ärlan och det är Andersson, Laila Elisabet som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Karl Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bozze Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Pirjo Mirja Hillervo som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Eva som är född 1961 och har titeln SuppleantLarsson, Mattias Rune som är född 1974 och har titeln Suppleant,