Bostadsrättföreningen Järven

Västmanlands län

Information

Föreningens ändamålär att förvärva och äga fast egendom för att åt sina medlemmar upplåta lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättföreningen Järven vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Arboga så är Bostadsrättföreningen Järven ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 1952-05-20 så skapades Bostadsrättföreningen Järven och företaget är har ej F-skattsedel.

778500-0352 är organisationsnummret för företaget som finns i Arboga.

Just nu är Bostadsrättföreningen Järven och det finns många företag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättföreningen Järven så går det att nå dem via telefon på 070-2962738 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Britt-Mari Gustafsson och Petra Schjött, var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättföreningen Järven är Eriksson, Anneli Susann som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Märta Britt Marie som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Schjött, Petra Josefina som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosdal, Bengt Göran som är född 1955 och har titeln Suppleant, Schagerström, Per Håkan Wilhelm som är född 1971 och har titeln Suppleant, Axtelius, Sten Karl Algot som är född 1946 och har titeln Revisor.