Rosenquist Elektroteknik

Västmanlands län

Information

IT-konsult såsom IT-tekniker, IT-ingenjör, nätverk, IT-stöd, programmering, mjukvara, hårdvara. Elektronikkonsult såsom elektronikkonstruktion, mikrodaotrer, mät-, styr- och reglerteknik, hårvarunära programmering, kretskortslayout, etsning av kretskort, lödning, montering, projektmedlem. Prototyptillverkning: konstruerar elektronisk apparatur enligt kravspecifikation från kund samt småskalig legotillverkning av prototyp vid behov (se elektronikkonsult). Småskalig handel med reservdelar komponenter inom datorbranschen och elektronikbranschen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rosenquist Elektroteknik vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Arboga så är Rosenquist Elektroteknik en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 2004-12-14 så skapades Rosenquist Elektroteknik och verksamheten är har F-skattsedel Rosenquist Elektroteknik har haft det sedan 2002-10-31.

Rosenquist Elektroteknik är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-10-31

790517-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Arboga.

Just nu är Rosenquist Elektroteknik och det finns många verksamheter som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Rosenquist Elektroteknik så går det att nå dem via telefon på 070-4029924 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rosenquist Elektroteknik är Rosenquist, Martin Allan som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .