Granön Häst & Naturupplevelser

Västmanlands län

Information

Företaget bedriver utbildning, träning och tävlingsverksamhet inom ridning, dessutom erbjuder man upplevelseturism i och kring Lungerbygden i Västmanland

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Granön Häst & Naturupplevelser vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Arboga så är Granön Häst & Naturupplevelser en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 2007-05-03 så skapades Granön Häst & Naturupplevelser och verksamheten är har F-skattsedel Granön Häst & Naturupplevelser har haft det sedan 2007-04-19.

Granön Häst & Naturupplevelser är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-04-19

830320-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Arboga.

Just nu är Granön Häst & Naturupplevelser och det finns många verksamheter som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Granön Häst & Naturupplevelser så går det att nå dem via telefon på 070-3225963 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Granön Häst & Naturupplevelser är Eriksson, Emma Elisabet som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma, Wretefelt, Lars Ronnie Tobias som är född 1983 och har titeln Prokurist, .