Sagoberättare Nikolaj

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Arboga och Sagoberättare Nikolaj är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Sagoberättare Nikolaj är ett av dem. Statusen för Sagoberättare Nikolaj är att Bolaget är aktivt.

Sagoberättare Nikolaj är ett Enskild firma och skapades 2007-08-30. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sagoberättare Nikolaj ska trivas.

Sagoberättare Nikolaj är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16. I Arboga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Berätta och gestalta sagor, berättelser och legender och andra berättelser för barn och vuxna. Jonglering och jongleringskurser samt teaterverksamhet för barn och samtalsgrupper med konfirmander. Försäljning av barn- och vuxenböcker, jonglerings- prylar samt ikoner som tillhör legenderna såsom vaxljus, ikon- hyllor, musik och filmer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sagoberättare Nikolaj är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06.

Idag är Sagoberättare Nikolaj och det finns flera bolag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Sagoberättare Nikolaj så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2699106.

.

De som är på något sätt har med Sagoberättare Nikolaj är Sananés, Nikolaj som är född 1986 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sagoberättare Nikolaj har 861009-XXXX som sitt organisationsnummer.