Arboga Billackering Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Arboga och Arboga Billackering Kommanditbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Arboga Billackering Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Arboga Billackering Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Arboga Billackering Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1998-04-08. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Arboga Billackering Kommanditbolag ska trivas.

Arboga Billackering Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arboga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Lackeringsverkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arboga Billackering Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Arboga Billackering Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Arboga Billackering Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-611145.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Arboga Billackering Kommanditbolag är Norman, Bertil Peter som är född 1958 och har titeln Komplementär, Jansson, Eva Ann-Charlotte Beatrice som är född 1966 och har titeln Kommanditdelägare, .

Arboga Billackering Kommanditbolag har 916461-2484 som sitt organisationsnummer.