MEDE-CONSULT Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Arboga och MEDE-CONSULT Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MEDE-CONSULT Handelsbolag är ett av dem. Statusen för MEDE-CONSULT Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

MEDE-CONSULT Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1981-06-22. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MEDE-CONSULT Handelsbolag ska trivas.

MEDE-CONSULT Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arboga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet samt försäljning av utrustning och förbrukningsartiklar inom vårdsektorn. Tandvårdsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MEDE-CONSULT Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är MEDE-CONSULT Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med MEDE-CONSULT Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-12555.

; Bolagsmännen var för sig.

De som är på något sätt har med MEDE-CONSULT Handelsbolag är Ristborg, Siv Ingalill som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Ristborg, Sven Eric som är född 1935 och har titeln Bolagsman, .

MEDE-CONSULT Handelsbolag har 916461-5974 som sitt organisationsnummer.