Mälardalens Bolagsservice & Konsult Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Att tillhandahålla aktiebolag av standardtyp och vara behjälplig med sådana aktiebolagsärenden som fordrar registrering. Bedriva inkassoverksamhet och förlagsverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mälardalens Bolagsservice & Konsult Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Arboga så är Mälardalens Bolagsservice & Konsult Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 1982-10-21 så skapades Mälardalens Bolagsservice & Konsult Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel Mälardalens Bolagsservice & Konsult Handelsbolag har haft det sedan 1995-01-01.

Mälardalens Bolagsservice & Konsult Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

916462-1006 är organisationsnummret för bolaget som finns i Arboga.

Just nu är Mälardalens Bolagsservice & Konsult Handelsbolag och det finns många bolag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Mälardalens Bolagsservice & Konsult Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0589-13500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mälardalens Bolagsservice & Konsult Handelsbolag är Backman, Elin Helena Elisabet som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Backman, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .