Ericsson och Johanssons Frisersalong, City hårvård Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Ericsson och Johanssons Frisersalong, City hårvård Handelsbolag är ett av många företag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Ericsson och Johanssons Frisersalong, City hårvård Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ericsson och Johanssons Frisersalong, City hårvård Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-01-01.

Ericsson och Johanssons Frisersalong, City hårvård Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1967-08-31. Men sedan 2000-01-01 så har Ericsson och Johanssons Frisersalong, City hårvård Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nyg. 26, 732 30, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ericsson och Johanssons Frisersalong, City hårvård Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0589-13330.

Arboga arbetar för att företag som Ericsson och Johanssons Frisersalong, City hårvård Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ericsson och Johanssons Frisersalong, City hårvård Handelsbolag. Det finns flera företag i Västmanlands län.

Frisersalong

Firmatecknare för Ericsson och Johanssons Frisersalong, City hårvård Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av Rolf Eriksson..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ericsson och Johanssons Frisersalong, City hårvård Handelsbolag och det är följande personer, Eriksson, Rolf Håkan som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Johansson, Nils Erik som är född 1939 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Ericsson och Johanssons Frisersalong, City hårvård Handelsbolag är 916462-8571.