Ödesberga 5 Handelsbolag

Västmanlands län

Information

916578-4779 är organisationsnummer för företaget Ödesberga 5 Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ödesberga 5 Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Arboga som är den kommunen som Ödesberga 5 Handelsbolag finns i.

Ödesberga 5 Handelsbolag har varit registrerat sedan 1986-04-01 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ödesberga 5 Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Ödesberga 5 Handelsbolag är och det finns flera bolag i Arboga som också är .

Firmatecknare för Ödesberga 5 Handelsbolag är följande:
; Bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Ödesberga 5 Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Ödesberga, 732 96, Arboga

Jordbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Ödesberga 5 Handelsbolag och det är Peterson, HANS Evert som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Peterson, ULF Lennart som är född 1959 och har titeln Bolagsman,