BooTech Konsult Handelsbolag

Västmanlands län

Information

916580-2456 är organisationsnummer för verksamheten BooTech Konsult Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BooTech Konsult Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Arboga som är den kommunen som BooTech Konsult Handelsbolag finns i.

BooTech Konsult Handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-02-20 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BooTech Konsult Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BooTech Konsult Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Arboga som också är .

Firmatecknare för BooTech Konsult Handelsbolag är följande:
; Bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med BooTech Konsult Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7158310 eller genom brev på följande adress:
Arnöv. 7, 132 34, Saltsjö-boo

Handel med och konsultativ verksamhet inom elektronik-, mekanik- och pneumatikbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med BooTech Konsult Handelsbolag och det är Wadling, BARBRO Anita som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Wadling, BOO Sven som är född 1943 och har titeln Bolagsman,