Skivbutiken i Arboga Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Skivbutiken i Arboga Handelsbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Arboga som är den kommunen där Skivbutiken i Arboga Handelsbolag finns. I Arboga så finns det många olika Handelsbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Skivbutiken i Arboga Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Skivbutiken i Arboga Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Skivbutiken i Arboga Handelsbolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Skivbutiken i Arboga Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hästhagsv. 14, 732 33, Arboga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6606535.

Arboga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Skivbutiken i Arboga Handelsbolag har idag 916931-2668 som sitt organisationummer.

; Bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Skivbutiken i Arboga Handelsbolag

Handel med skivor och musiktillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

I Skivbutiken i Arboga Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Krisat, Jan Thomas som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Källberg, Carl Greger som är född 1968 och har titeln Bolagsman, .