SZ Svets & Smide Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Arboga och SZ Svets & Smide Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och SZ Svets & Smide Handelsbolag är ett av dem. Statusen för SZ Svets & Smide Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

SZ Svets & Smide Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1993-05-07. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där företaget finns i jobbar för att företag som SZ Svets & Smide Handelsbolag ska trivas.

SZ Svets & Smide Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arboga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hydraulik, pneumatik, centralsmörjning, licenssvetsning samt montagearbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SZ Svets & Smide Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är SZ Svets & Smide Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med SZ Svets & Smide Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-19151.

; Bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med SZ Svets & Smide Handelsbolag är Södergren, LARS Gunnar som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Zilen, PETER Roland som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

SZ Svets & Smide Handelsbolag har 916931-5935 som sitt organisationsnummer.