Familjeläkarna i Arboga Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

969611-6434 är organisationsnummer för företaget Familjeläkarna i Arboga Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Familjeläkarna i Arboga Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Arboga som är den kommunen som Familjeläkarna i Arboga Kommanditbolag finns i.

Familjeläkarna i Arboga Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1995-01-14 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Familjeläkarna i Arboga Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Familjeläkarna i Arboga Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Arboga som också är .

Firmatecknare för Familjeläkarna i Arboga Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Familjeläkarna i Arboga Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0589-86520 eller genom brev på följande adress:
Österled 30, 732 45, Arboga

Bedriva hälso- och sjukvårdsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Familjeläkarna i Arboga Kommanditbolag och det är Familjeläkarna i Arboga Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Dianak Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Melotti Invest AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Nordström, Erik Börje Reinhold som är född 1955 och har titeln Revisor, bn Revision AB som är född och har titeln Revisor,