Rent & Fint Mona & Camilla Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Rent & Fint Mona & Camilla Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Rent & Fint Mona & Camilla Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rent & Fint Mona & Camilla Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Rent & Fint Mona & Camilla Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1997-01-14. Men sedan 1997-01-01 så har Rent & Fint Mona & Camilla Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rent & Fint Mona & Camilla Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7195195.

Arboga arbetar för att bolag som Rent & Fint Mona & Camilla Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Rent & Fint Mona & Camilla Handelsbolag. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Städning hos företag och privatpersoner.

Firmatecknare för Rent & Fint Mona & Camilla Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rent & Fint Mona & Camilla Handelsbolag och det är följande personer, Liljeberg, Maria Camilla som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Lundh, Mona Elisabeth som är född 1962 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Rent & Fint Mona & Camilla Handelsbolag är 969634-2691.