Stenröset Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Stenröset Handelsbolag är ett företag som finns i Arboga. I Stenröset Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carlsson, Sune Thomas som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Öijerholm, Maria Katarina som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stenröset Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stenröset Handelsbolag på telefon 0589-17888.

Administrations- och redovisningstjänster. Rid- och hästverksamhet. Tillverkning, underhåll och försäljning av elektronikprodukter såsom mät-, styr-, kommunikationskort, programvara, verktygsmaskiner och bilar samt finsnickeri och byggnationer.

Idag är Stenröset Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Stenröset Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Stenröset Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Stenröset Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stenröset Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Stenröset Handelsbolag har 969635-3383 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.