Sybågen Symaskiner & Sömnad Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Sybågen Symaskiner & Sömnad Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Sybågen Symaskiner & Sömnad Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sybågen Symaskiner & Sömnad Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Sybågen Symaskiner & Sömnad Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1997-06-12. Men sedan 1997-01-01 så har Sybågen Symaskiner & Sömnad Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Järntorget 10, 732 30, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sybågen Symaskiner & Sömnad Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0589-10061.

Arboga arbetar för att bolag som Sybågen Symaskiner & Sömnad Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Sybågen Symaskiner & Sömnad Handelsbolag. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Handel med symaskiner. Sömnad. Sykursverksamhet. Uthyrning av festkläder.

Firmatecknare för Sybågen Symaskiner & Sömnad Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sybågen Symaskiner & Sömnad Handelsbolag och det är följande personer, Karlsson, Jon Torbjörn som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Mary Agnetha Christina som är född 1966 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Sybågen Symaskiner & Sömnad Handelsbolag är 969639-9014.