Marmar elektronisk formgivning Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Marmar elektronisk formgivning Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Marmar elektronisk formgivning Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Marmar elektronisk formgivning Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Marmar elektronisk formgivning Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1998-08-11. Men sedan 1998-01-01 så har Marmar elektronisk formgivning Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Järnäs Locknäs Gård, 732 91, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Marmar elektronisk formgivning Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0589-14314.

Arboga arbetar för att bolag som Marmar elektronisk formgivning Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Marmar elektronisk formgivning Handelsbolag. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Konsultverksamhet inom IT-branschen. Systemutveckling, programmering, grafiskdesign samt trycksaksproduktion. Försäljning av datorrelaterade produkter. Bedriva E-handel med datorer datordelar och därmed förenliga produkter samt därmed förenlig verksamhet. Handel med värdepapper.

Firmatecknare för Marmar elektronisk formgivning Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av John Marcus Dick Ragnar, Eriksson..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Marmar elektronisk formgivning Handelsbolag och det är följande personer, Eriksson, John Marcus Dick Ragnar som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Redbark, Karl Martin som är född 1981 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Marmar elektronisk formgivning Handelsbolag är 969652-0601.