Motorcenter J Salenmo Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

I Arboga finns det ett Kommanditbolag som heter Motorcenter J Salenmo Kommanditbolag. Det finns flera företag som liknar Motorcenter J Salenmo Kommanditbolag i Västmanlands län. Arboga är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Motorcenter J Salenmo Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-08-24 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1998-11-14 så har Motorcenter J Salenmo Kommanditbolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Motorcenter J Salenmo Kommanditbolag och det finns fler företag som är det i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Motorcenter J Salenmo Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Motorcenter J Salenmo Kommanditbolag så kan ni göra det på 0589-61130.

Handel med och service av motorcyklar, reservdelar och tillbehör samt därtill förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Salenmo, Jouko Martti Kustaa Uolevi som är född 1940 och har titeln Komplementär, Salenmo, Gunvor som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären ensam. .

Motorcenter J Salenmo Kommanditbolag har 969654-7406 som sitt organisationsnummer.