Findla Lantbruk o Alltjänst Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Entreprenadverksamhet inom lant och skogsbruk samt inom gräv. Service och reparationer inom ovanstående verksamheter samt därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Findla Lantbruk o Alltjänst Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Arboga så är Findla Lantbruk o Alltjänst Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 2000-03-03 så skapades Findla Lantbruk o Alltjänst Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Findla Lantbruk o Alltjänst Handelsbolag har haft det sedan 2000-03-27.

Findla Lantbruk o Alltjänst Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-03-27

969666-9374 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Arboga.

Just nu är Findla Lantbruk o Alltjänst Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Findla Lantbruk o Alltjänst Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0589-40174 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av Hans Ivarsson och Björn Asp var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Findla Lantbruk o Alltjänst Handelsbolag är Asp, Björn Michael som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Ivarsson, Hans Bertil som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .