Mediepaletten Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Mediepaletten Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Mediepaletten Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mediepaletten Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-04-02.

Mediepaletten Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2002-03-25. Men sedan 2002-04-02 så har Mediepaletten Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till von Platens g. 11, 732 47, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mediepaletten Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0589-17036.

Arboga arbetar för att verksamheter som Mediepaletten Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Mediepaletten Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Framställning och utgivning av interaktiva medier, illustrationer och musik samt konsertverksamhet.

Firmatecknare för Mediepaletten Handelsbolag är följande:
Bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mediepaletten Handelsbolag och det är följande personer, Sjölander, Paul Arne Roland som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Söderwall, Ingeborg Elisabet A som är född 1971 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Mediepaletten Handelsbolag är 969684-6725.