Servicehallen i Götlunda Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Servicehallen i Götlunda Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Servicehallen i Götlunda Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Servicehallen i Götlunda Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-01-27.

Servicehallen i Götlunda Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2003-05-09. Men sedan 2003-06-07 så har Servicehallen i Götlunda Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Holmsätter Fårtallen 213, 732 97, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Servicehallen i Götlunda Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0589-50030.

Arboga arbetar för att verksamheter som Servicehallen i Götlunda Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Servicehallen i Götlunda Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Bensinmack, bilverkstad och livsmedelsförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Servicehallen i Götlunda Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Servicehallen i Götlunda Handelsbolag och det är följande personer, Pettersson, Tomas Ragnar som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Svensson, Lars-Erik som är född 1960 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Servicehallen i Götlunda Handelsbolag är 969693-6575.