LC-Arfen Svenska Handelsbolag

Västmanlands län

Information

LC-Arfen Svenska Handelsbolag är ett företag som finns i Arboga. I LC-Arfen Svenska Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Claes Roland Henrik som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Jaskowska-Cieslik, Lucyna som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med LC-Arfen Svenska Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå LC-Arfen Svenska Handelsbolag på telefon 073-8598114.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, tillverkning av stålrördelar. Import av gjutgods från Polen samt import av presentartiklar, husgeråd och verktyg.

Idag är LC-Arfen Svenska Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

LC-Arfen Svenska Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

LC-Arfen Svenska Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och LC-Arfen Svenska Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LC-Arfen Svenska Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

LC-Arfen Svenska Handelsbolag har 969695-7324 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västmanlands län.