Universal Consulting Bureau Sweden Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall sälja managementkompetens konsulttjänster inom transport och logistikområdet genom dels egen verksamhet i Sverige men också i samarbete med ett nätverk av företag med samma profil i Norden och Europa. Företagts huvudområden kan kort beskrivas enligt följande ledord: strategisk planering, sammanslagning och förvärv av företag, organisationsutveckling, personalmanagement, specifik transport och logistiktjänster mot såväl transportindustrin som köpare av transport och logistiktjänster. Handel med aktier och värdepapper samt rådgivning inom detta område. Konsult inom IT-branschen, utveckling av programvara, hemsidor samt verktyg för E-handel. Handel med hemelektronik, datorer och datortillbehör.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Universal Consulting Bureau Sweden Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Arboga så är Universal Consulting Bureau Sweden Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 2003-09-19 så skapades Universal Consulting Bureau Sweden Handelsbolag och företaget är har ej F-skattsedel.

969696-1789 är organisationsnummret för företaget som finns i Arboga.

Just nu är Universal Consulting Bureau Sweden Handelsbolag och det finns många företag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Universal Consulting Bureau Sweden Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Universal Consulting Bureau Sweden Handelsbolag är Eriksson, Carl Ragnar Christer som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Gunilla Margareta som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Jens Christer som är född 1975 och har titeln Bolagsman, .