Victory Hill Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Arboga och Victory Hill Kommanditbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Victory Hill Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Victory Hill Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Victory Hill Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2003-12-09. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Victory Hill Kommanditbolag ska trivas.

I Arboga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tävling och handel med travhästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Victory Hill Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-29.

Idag är Victory Hill Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Victory Hill Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5590455.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Victory Hill Kommanditbolag är Behrn, Carl Johan Fredrik som är född 1944 och har titeln Komplementär, Behrn Massaad, Agneta Edith Elisabet som är född 1942 och har titeln Kommanditdelägare, Kedfeldt, Kurt Stefan som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare, Rosén, Andreas Ivar Wilhelm som är född 1955 och har titeln Kommanditdelägare, af Robson, Pauline Sophia Marika som är född 1974 och har titeln Kommanditdelägare, .

Victory Hill Kommanditbolag har 969698-1407 som sitt organisationsnummer.