Jäders Bruks Herrgård Handelsbolag

Västmanlands län

Information

969702-7788 är organisationsnummer för bolaget Jäders Bruks Herrgård Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jäders Bruks Herrgård Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Arboga som är den kommunen som Jäders Bruks Herrgård Handelsbolag finns i.

Jäders Bruks Herrgård Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-07-13 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Jäders Bruks Herrgård Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Jäders Bruks Herrgård Handelsbolag är och det finns flera bolag i Arboga som också är .

Firmatecknare för Jäders Bruks Herrgård Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Jäders Bruks Herrgård Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0589-10418 eller genom brev på följande adress:
Jädersbruk Herrgård , 732 96, Arboga

Kaférörelse, uthyrning av festlokal, festarrangemang, utbildnings- och föreläsningsverksamhet, förädling och försäljning av trädgårdsprodukter, samt IT-konsult.

Det finns olika personer som har en koppling med Jäders Bruks Herrgård Handelsbolag och det är Murhem, Karl Åke som är född 1931 och har titeln Bolagsman, Murhem, Kerstin Margareta som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Murhem, Sofia Birgitta som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Åhlfeldt, Johan Mikael som är född 1962 och har titeln Bolagsman,