Arboga Computer Service Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Arboga Computer Service Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Arboga Computer Service Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Arboga Computer Service Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-10-21.

Arboga Computer Service Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2004-09-06. Men sedan 2004-10-21 så har Arboga Computer Service Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skogslundsv. 3, 732 48, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Arboga Computer Service Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2799735.

Arboga arbetar för att bolag som Arboga Computer Service Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Arboga Computer Service Handelsbolag. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Service av datorer oc dess kringutrustningar, samt styr- och mätsystem.

Firmatecknare för Arboga Computer Service Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Arboga Computer Service Handelsbolag och det är följande personer, Huselius, Tord Börje Åke som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Lundgren, Per Erik Arvid som är född 1958 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Arboga Computer Service Handelsbolag är 969703-7142.