AJS Mur Handelsbolag

Västmanlands län

Information

AJS Mur Handelsbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Arboga som är den kommunen där AJS Mur Handelsbolag finns. I Arboga så finns det många olika Handelsbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. AJS Mur Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. AJS Mur Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till AJS Mur Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Granitv. 20, 732 49, Arboga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-9492737.

Arboga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

AJS Mur Handelsbolag har idag 969720-1839 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Svärd, Annett Birgitta -Svärd, Conny Georg är den som för stunden ansvarar för AJS Mur Handelsbolag

Murning och plattsättning.

I AJS Mur Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svärd, Annett Birgitta som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Svärd, Conny Georg som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Svärd, Jonas David som är född 1984 och har titeln Bolagsman, .