Bjarkaskog Handelsbolag

Västmanlands län

Information

969725-6783 är organisationsnummer för företaget Bjarkaskog Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bjarkaskog Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Arboga som är den kommunen som Bjarkaskog Handelsbolag finns i.

Bjarkaskog Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-03-16 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bjarkaskog Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-12.

Bjarkaskog Handelsbolag är och det finns flera bolag i Arboga som också är .

Firmatecknare för Bjarkaskog Handelsbolag är följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Bjarkaskog Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0589-17838 eller genom brev på följande adress:
Sickelsjö Skolan 206, 732 91, Arboga

Skogsvård, vedhandel, skogstransporter samt övrigt som har med skog att göra.

Det finns olika personer som har en koppling med Bjarkaskog Handelsbolag och det är Sandström, Johan Axel som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Sandström, Åsa Malin som är född 1976 och har titeln Bolagsman,